Præsentation af kandidatliste

Enhedslisten Stevns præsenterede tirsdag d. 16. april vores kandidatliste og valgprogram til det kommende kommunalvalg. Medlemmerne har valgt Leif Sinius, Havnelev og Gitte Christensen, Hellested til spidskandidater.
“Vi har siden vores generalforsamling i februar arbejdet tæt sammen med en gruppe medlemmer med at udarbejde vores oplæg til kommunalpolitisk program,” udtalte Leif Sinius og fortsatte: “Dette oplæg, som kan læses på vores hjemmeside, blev vedtaget på et medlemsmøde, hvor vi også fastlagde rækkefølgen af kandidaterne.”

Gitte Christensen tilføjede: “Siden Enhedslisten Stevns så dagens lys i august, har vi brugt en god del tid på at lære hinanden rigtigt godt at kende. Vi har fået opbygget et godt og tæt team, som vil være baggrundsgruppe for den eller de kandidater, vi får valgt ind i kommunalbestyrelsen i november.”

Enhedslisten Stevns har valgt at opstille på partiliste. På de øvrige pladser opstiller Sejer Folke, Hellested, Lene Vestergård, Havnelev, Poul Erik Madsen, St. Tårnby, Jonna Faurskov, Hellested, Torben Claumarch, Hårlev og Jens Ulf Frederiksen, Vråby